Erzurum'da Karne Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Karne Heyecanı

Erzurum\'da Karne Heyecanı

Erzurum'da 2013-2014 eğitim öğretim yılının da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 180 bin 659 öğrenci karne sevinci yaşadı.

13.06.2014 12:03  Güncelleme: 12:01

Erzurum kent merkezinde ve ilçelerde 2013-2014 eğitim öğretim yılının da okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören 180 bin 659 öğrenci karne sevinci yaşadı.

Yakutiye ilçesindeki Sabancı İlk Okulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Kaymakam Ahmet Katırcı, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, öğretmenler ile aileler katıldı.

Arslan, burada yaptığı açıklamada, anasınıfı, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere 180 bin 659 öğrencinin yanı sıra velilerin de bugün karne sevinci yaşadığını söyledi.

Velilerin, öğrencilerin elde ettiği başarılarda hatalarda önemli pay sahibi olduğunu belirten Arslan, "Karne notları nasıl olursa olsun, çocuklarımıza güvenmeli, onları cesaretlendirmeli, eksikliklerini tamamlamaları için gereken katkıyı hep beraber sağlamalıyız. Hiçbir karnenin çocuklarımız kadar değerli olmadığını asla unutmamalıyız. Güzel bir yılı arkamızda bırakırken, gelecek yıl için şimdiden eksikliklerin giderilmesi ve başarı çıtasının artırılması için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri verildi.

Palandöken ilçesindeki Recep Birsin Özel Eğitim Uygulama Okulu'nda eğitim gören zihinsel ve bedensel engelli öğrenciler için düzenlenen karne töreninde ise renkli görüntüler ortaya çıktı.

Engelli öğrenciler, karnelerini aldıkları Palandöken Kaymakam Vekili Hamit Genç'ten öğretmenlerine araba ve ev istedi.

Törenin ardından engelli öğrencilere karne hediyesi olarak polis telsizinden anons yaptırıldı. - Erzurum

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Karne Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement