Erzurum'da Yapımı Devam Eden Vakıf İş Merkezi - Son Dakika
Yerel

Erzurum'da Yapımı Devam Eden Vakıf İş Merkezi

Vakıflar Erzurum Bölge Müdürü Kenan Ungan, şehir merkezinde yapımı süren Vakıflar İş Merkezinin kiralama işlemlerinin ihale usulüyle yapılacağını bildirdi.

09.01.2012 15:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vakıflar Erzurum Bölge Müdürü Kenan Ungan, şehir merkezinde yapımı süren Vakıflar İş Merkezinin kiralama işlemlerinin ihale usulüyle yapılacağını bildirdi.

Ungan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, inşaatının bitme aşamasında olduğunu ifade etti.

Vakıf İş Merkezinin bu yıl içerisinde hizmete açılacağını belirten Ungan, yakın zamanda kiralama ihalelerinin yapılacağını ifade etti.

Kiralama konusunda çeşitli spekülasyonların yapıldığını kaydeden Ungan,

"İş merkezimizdeki işyerleri ihaleler dışında hiçbir şekilde kirayla verilip, satışa sunulmayacak. Bu gibi spekülasyonlar gerçeği yansıtmıyor" dedi.

Ungan, tarihi eserlerle ilgili çalışmalarının da devam ettiğini belirterek, tarihi Çifte Minareli Medrese'nin tadilatı ile ilgili projenin iki kez ihaleye sunulduğunu ve bu sebeple zaman kaybına uğrandığını öne sürdü.

Çifte Minareli Medresenin 2011 yılının onuncu ayında yapımına başlandığını anımsatan Ungan, "Medresenin onarımını 2013 yılı içerisinde tamamen bitirmeyi planlıyoruz. Kış ayı içerisinde projenin kaba taslak halinin tamamlayıp yaz ayları içerisinde de tadilatın önemli bir kısmını tamamlayıp 2013 yılı içerisinde tamamen bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

- ERZURUM

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Erzurum'da Yapımı Devam Eden Vakıf İş Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement