Esenyurt Eğitim Merkezi Olacak - Son Dakika
Yerel

Esenyurt Eğitim Merkezi Olacak

Esenyurt Eğitim Merkezi Olacak

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi başlamasıyla okul ziyaretlerine sırasıyla devam ediyor.

27.09.2013 19:18

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, 2013-2014 eğitim-öğretim dönemi başlamasıyla okul ziyaretlerine sırasıyla devam ediyor.

Önceki hafta Esenyurt İmam Hatip Ortaokulu ve Yusuf Özvatan İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden başkan Kadıoğlu, Esenyurt Cumhuriyet ilköğretim Okulu'nu ziyaret ederek yeni eğitim döneminde öğrenciler ve öğretmenler ile buluştu. Eğitim gönüllüsü olan Başkan Kadıoğlu Esenyurt'ta eğitim gören 120 bin öğrencinin daha iyi şartlarda yetişmesi için eğitim hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

EĞİTİM CAMİASINI YALNIZ BIRAKMIYOR

Öğrenci ve öğretmenlerin eksiklerini, sıkıntılarını yerinde dinleyerek çözüm üreten Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yönetimi ve öğretmenleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Başkan Kadıoğlu'nun ziyareti sırasında Esenyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan ve yardımcıları da toplantıda hazır bulundu.

Cumhuriyet İlköğretim Okulu minik öğrencileri Başkan Kadıoğlu'nu karşılarında görünce yoğun sevgi gösterileri dikkat çekti. Minik öğrenciler 'Kitaplar Devletten Defterler Belediyeden' ve 'Dostluğa Uzanan El' projelerini hayata geçirdiği ve her zaman öğrencilere destek olduğu için başkan Kadıoğlu'nu çok sevdiklerini söyleyerek teşekkür ettiler.

"ESENYURT'U EĞİTİMİN MERKEZİ YAPMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Öğrenciler ve öğretmenler ile buluşmanın farklı bir mutluluk olduğunu belirten Başkan Kadıoğlu, "Esenyurt'ta eğitim seviyesini artırmak için hep beraber çalışmalıyız. Çocuklarımıza ne kadar iyi bir ortam sağlanırsa ve destek olunursa, öğrencilerimizin de başarı seviyesi artacaktır. Esenyurt'ta göreve geldiğimizden buyana birçok eğitim projesini hayata geçirdik ve çocuklarımızın iyi yetişmesi için çaba gösteriyoruz. İlk ve ortaokulları, liseleri ve üniversitemizi ilçemize kazandırarak, Esenyurt'u hep birlikte, eğitimin merkezi yapacağımıza inanıyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esenyurt Eğitim Merkezi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement