Eski Başkan Solak Üçüncü Kez Baba Oldu - Son Dakika
Yerel

Eski Başkan Solak Üçüncü Kez Baba Oldu

Eski Başkan Solak Üçüncü Kez Baba Oldu

CHP'nin yeniden aday göstermediği Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak başkanlığa veda etmeye hazırlanırken, 11 yıl aradan sonra üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşadı.

03.04.2014 21:32

CHP'nin yeniden aday göstermediği Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak başkanlığa veda etmeye hazırlanırken, 11 yıl aradan sonra üçüncü kez baba olmanın sevincini yaşadı. Solak'ın 17 yıllık eşi Ayfer Solak, Kent Hastanesi'nde Zeynep Asya verilen sağlıklı bir kız bebek dünyaya getirdi. Baba Solak, "En büyük hayalim bir kızımızın olmasıydı. Atanamadan sonra projelerim var, demiştim. Bu projelerden biri buydu; kızımı büyütmek. Zeynep Asya hayatımızda yeni bir sayfa açıyor" dedi.

Ensari Bulut'un 2009'da hayatını kaybetmesinin ardından Çiğli Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan, 2014 yerel seçimlerinde partisi aday göstermeyince şok yaşayan CHP'li Solak, seçimlerden üç gün sonra doğan kızı Zeynep Asya ile teselli buldu. Solak'ın eşi Ayfer Solak, 2 Nisan'da İzmir Kent Hastanesi'nde Opr. Dr. Orçun Sezer tarafından gerçekleştirilen sezaryenle 3 kilo 400 gram ağırlığında, 53 sntimetre boyunda bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Bebeğe Zeynep Asya adı verilirken çift büyük bir mutluluk yaşadı. Barış (15) ve Deniz (11) adlı iki oğlu bulunan baba Solak, "İki oğlumdan sonra bir kız çocuğu sahibi olmak özlemle beklediğim, yıllardır süren bir hayalimdi. Sağlıklı bir doğum oldu, sağlıkla dünyaya geldi. Kent Hastanesi doktor ve çalışanlarına da çok teşekkür ediyorum. Zeynep Asya hayatımıza yeni bir sayfa açıyor. Partim tarafından atamam yapılmamasının ardından, her fırsatta bazı projelerim olduğunu ifade etmiştim. Bu projelerimden biri de kızımı büyütmek" diye konuştu.

Seçim sonrasında doğan kızı için, "Büyük bir teselli olarak geldi" diyen Solak siyasetten tamamen kopmanın mümkün olmadığını söyledi. Ancak bebek sevinci yaşarken siyaset konuşmak istemediğini kaydeden Solak, "Çok mutluyum, hem çok tatlı, sağlıklı bir kızım oldu hem de partim Çiğli'de seçim kazandı, iktidarı bizim bıraktığımız yerden devam edecek" dedi.

Anne Solak da, "Çok mutluyum, 11 yıl aradan sonra yeniden anne oldum. Metin Bey'in artık çok zamanı olacak, bana da kızımızın bakımında yardımcı olma sözü vermişti" dedi.

Solak, önümüzdeki günlerde koltuğunu yeni Çiğli Belediye Başkanı seçilen CHP'li Hasan Arslan'a devredecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Başkan Solak Üçüncü Kez Baba Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement