Eski Dostların Sıcak Buluşması - Son Dakika
Yerel

Eski Dostların Sıcak Buluşması

Eski Dostların Sıcak Buluşması

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, bir süre görüştü.

29.02.2012 15:18

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. İl Başkan Yardımcısı Fahrettin Coşkun'un da katıldığı ziyaret samimi bir ortamda geçti.

AK Parti İl Başkanı Ziyaettin Yağcı, "Kamu adına görev yapmak güzeldir. Kamu adına görev yapan insanlar birbirini tanımasa bile birlikte çalışmak zorundadır. Ancak belirli makamlara gelmiş insanların birbirini tanıması, birlikte çalışması ortaya güzel şeyler çıkmasını sağlar. Biz sizinle eski dostuz. Sizinle birlikte çalışmak mutluluk verir" dedi.

İktidar partisinin il başkanı olması dolayısıyla Adana'da hizmet veren tüm kurumlar karşısında kendisini sorumu hissettiğini anlatan Yağcı, "Çünkü herkes Adanalılara hizmet veriyor. Kaldı ki sizinle yakınlığımız var. Geçmişte beraber çalışmış olmamızın avantajları var" şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, Ziyaettin Yağcı'nın Adana'nın her döneminde etkili bir isim olduğuna dikkat çekti. "Sizin pozitif enerjiniz Adana'ya çok şey kazandıracaktır" ifadesini kullanan Aldırmaz, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakanımızın Adana ziyaretleri sırasında verdiği 11 müjde var. Biz bunları talimat olarak kabul ediyoruz. O müjdelerle ilgili imar durumlarını gerçekleştiriyoruz. Diliyoruz ki, bunlar bir an önce hayata geçer. Sizin de iktidar partisi il başkanı olarak her alanda sorumluluğunuz büyük. Başarılar diliyorum." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eski Dostların Sıcak Buluşması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement