Eskişehir'de Bıçaklı Saldırı - Son Dakika
Yerel

Eskişehir'de Bıçaklı Saldırı

Eskişehir\'de Bıçaklı Saldırı

Eskişehir'de bir iş yerine hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 2 şüpheliye müdahale etmek isteyen baba ve oğlu bıçakla yaralandı.

25.04.2014 14:45  Güncelleme: 14:54

Eskişehir'de, bir iş yerine hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 2 şüpheliye müdahale etmek isteyen baba ve oğlu bıçakla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Şirintepe Mahallesi Sevimli Sokak'taki bir apartmanda yaşayan baba Erol Ö. (56) ile oğlu Erhan Ö. (36), binanın altında bulunan eczaneye hırsızlık amacıyla girmeye çalışan 2 kişiyi fark edip, aşağıya indi.

Kendilerine müdahale etmek isteyen bina sahibini fark eden şüphelilerden biri, Erol Ö'yü elinden, oğlu Erhan Ö'yü ise karnından bıçakla yaralayıp kaçtı.

Yaralanan baba ve oğlu, yakınları tarafından Yunusemre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Erhan Ö, EskişehirOsmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Erol Ö. ise tedavisinin ardından taburcu edildi.

Polis ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. - Eskişehir

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Eskişehir'de Bıçaklı Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement