Esnaf Kefalet Mali Genel Kurulu Yaptı - Son Dakika
Yerel

Esnaf Kefalet Mali Genel Kurulu Yaptı

Esnaf Kefalet Mali Genel Kurulu Yaptı

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2012 mali yılı genel kurulunu gerçekleştirdi.

28.03.2013 16:25

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2012 mali yılı genel kurulunu gerçekleştirdi.

Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi ve Kefalet Kooperatifi toplantı salonunda gerçekleştirilen mali genel kurulun divan başkanlığına Bölge Birliği Başkanı İsmet Bayram seçildi. Divan Başkanı ve üyelerinin seçilmesinin ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Çalışma, denetim kurulu, risk fonu, bilanço, gelir-gider, tahmini bütçe okunarak onaylandı. Yönetim kuruluna 2 asil, 2 yedek üye üç yıllığına seçildi.

Genel kurul sonrasında konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abuzer Aslantürk, Ahi Evran geleneğinden gelen ve akrabadan daha güçlü ilişkilere dikkat çekti.

Görev aldığı günden bu güne kadar taşıdığı sorumluluğun bilincinde olduklarını dile getiren Aslantürk, "Esnaf ve sanatkarlarımıza daha faydalı olmak, kooperatifimizi daha çağdaş bir yapıya kavuşturmak adına tüm ekip yoğun çaba sarf etmekteyiz.

2012 yılı içerisinde 177 yeni üye kaydı yapıldı. Eski üyelerle birlikte 326 ortağa 19 milyon 579 bin TL kredi dağıtıldı. Kredi limiti 125 bin TL'dir. 31 Aralık 2012 günü itibariyle net karımız 282 bin 207 TL'dir" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaf Kefalet Mali Genel Kurulu Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement