Esnaflardan Bulanık Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Esnaflardan Bulanık Belediyesi'ne Ziyaret

Esnaflardan Bulanık Belediyesi\'ne Ziyaret

MUŞ (İHA) – Muş’un Bulanık Belediyesi’ni ziyaret eden esnaflar, yeni yönetimi tebrik ederek her zaman yanlarında olacaklarını söylediler.

07.05.2014 18:35

MUŞ (İHA) – Muş'un Bulanık Belediyesi'ni ziyaret eden esnaflar, yeni yönetimi tebrik ederek her zaman yanlarında olacaklarını söylediler.

İlçe esnafı, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Bulanık Belediyesi'ni ziyaret ettiler. Yeni yönetimi tebrik eden ve esnaflar adına bir açıklama yapan Kemal Temel, daha güzel ve yaşanılabilir bir Bulanık için belediyeye gereken tüm desteği sunmaya hazır olduklarını dile getirdi.

Esnafların ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bulanık Belediyesi Eş Başkanı Rahmi Çelik; demokratik, şeffaf, ekolojik, hesap verebilirlik ilkesini esas alarak tüm çalışmaları halkla birlikte yürüteceklerini dile getirdi. Çelik, "Esnaflarımızın bu anlamlı ve destek mesajları içeren ziyareti bizleri duygulandırdığı kadar son derece memnun etti. Her yönüyle halkımıza laik olabilecek bir yöntem ve çalışma prensibini esas alıp, ilçemizde büyük projelere imza atacağız. Eksiklikleri tespit ederek, çalışmalarımızı gelişi güzel mantığıyla değil plan ve projelendirip sistemli bir şekilde yapıp kalıcı hizmetleri hayata geçirmek için tüm çabamızı sarf edeceğiz" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esnaflardan Bulanık Belediyesi'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement