Esob Başkanı Dinçer'den Yeni Ticaret İl Müdürü Yıldız'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Esob Başkanı Dinçer'den Yeni Ticaret İl Müdürü Yıldız'a Ziyaret

Esob Başkanı Dinçer\'den Yeni Ticaret İl Müdürü Yıldız\'a Ziyaret

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret İl Müdürlüğü’ne atanan Hacı Akif Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

24.11.2015 13:26

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Ticaret İl Müdürlüğü'ne atanan Hacı Akif Yıldız'a nezaket ziyaretinde bulunarak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkan Dinçer, ziyaretinde Ticaret İl müdürü Yıldız'a yeni görevinde başarılar diledi. Yıldız'a, Mersin ESOB ile ilgili bilgi veren Dinçer, teşkilat olarak Ticaret İl Müdürlüğü ile her zaman uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Dinçer, "Bizler Ticaret İl Müdürlüğümüzün bir parçasıyız ve müdürlüğümüzü çok önemsiyoruz. Özellikle genel kurul dönemlerinde Ticaret İl Müdürlüğümüzle yoğun çalışma programına giriyoruz. Yine esnaf kefalet kooperatiflerimizin yönetim kadrolarına profesyonel anlayışın getirilmesi amacıyla açılan KOOP-GEP (Kooperatifçilik Geliştirme ve Uyum Kursu) kurslarına katılım göstererek müdürlüğümüzle ortak çalışmalar sergiliyoruz. Bu ve benzeri çalışmalarda Ticaret İl Müdürlüğümüzün desteği hep yanımızda oldu. Bundan sonra da uyum içerisinde çalışacağımıza inanıyorum ve müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yıldız da esnaf teşkilatını çok önemsediklerini ve onlara en iyi hizmeti verme gayreti içerisinde olduklarını kaydetti. Mersin ESOB ile olan işbirliğini daha üst seviyelere taşıma gayreti içerisinde olacaklarını da dile getiren Yıldız, ziyaretinden dolayı Başkan Dinçer'e teşekkür etti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esob Başkanı Dinçer'den Yeni Ticaret İl Müdürü Yıldız'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement