Esogü'de 'Turizm Sektörü-Üniversite Buluşmaları' Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Esogü'de 'Turizm Sektörü-Üniversite Buluşmaları' Etkinliği

Esogü\'de \'Turizm Sektörü-Üniversite Buluşmaları\' Etkinliği

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi Dekanlığı tarafından bu yıl 'Turizm Sektörü-Üniversite Buluşmaları' etkinliği ilk kez düzenlendi.

01.04.2014 16:15

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Turizm Fakültesi Dekanlığı tarafından bu yıl 'Turizm Sektörü-Üniversite Buluşmaları' etkinliği ilk kez düzenlendi.

Yapılan açıklama göre; Prof. Dr. Fazıl Tekin Salonu'nda gerçekleşen etkinliğin açılış konuşmasını yapan Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Yaşar Sarı, amaçlarının turizm sektörü ile öğrencileri buluşturmak olduğunu belirtti. Sarı, "Sektör ile üniversitenin birbirinin ayrılmaz parçası olduğunu düşünüyoruz. Eğitimsiz sektör gibi uygulamasız üniversitenin de eksik olacağı unutulmamalıdır" dedi.

Turizm Fakültesi Dekan Vekilliği görevini yürüten Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Bahaddin Acat ve Eskişehir Vali Yardımcısı Dr. Ömer Faruk Günay ise konuşmalarında, bu tür etkinliklerin öğrenciler açısından taşıdığı öneme değinerek, düzenlenmesinden duydukları mutluluğu ifade ettiler.

Öğrencilerin işletme temsilcileri ile birebir iş ve staj görüşmeleri yapma ve sektörle ilgili bilgi alma imkanı da bulduğu etkinlikte, seyahat acenteleri, oteller, termal otel ve spa işletmeleri, yiyecek ve içecek işletmeleri ile yurt dışı eğitim ve danışmanlık firmalarının temsilcilerine plaket de verildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Esogü'de 'Turizm Sektörü-Üniversite Buluşmaları' Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement