Etos'tan Aşkın Bahardı Konseri - Son Dakika
Yerel

Etos'tan Aşkın Bahardı Konseri

Etos\'tan Aşkın Bahardı Konseri

Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) Türk Müziği Korosu Tepebaşı Belediyesi Zübeyden Hanım Kültür Merkezi’nde “Aşkın Bahardı Türk Sanat Müziği” konserini gerçekleştirdi.

01.04.2017 15:04

Eskişehir Toplum ve Sanat Derneği (ETOS) Türk Müziği Korosu Tepebaşı Belediyesi Zübeyden Hanım Kültür Merkezi'nde "Aşkın Bahardı Türk Sanat Müziği" konserini gerçekleştirdi.

Büyük ilgi gören konserin açılış konuşmasını ETOS Yönetim Kurulu üyesi Doktor Tansu Sakarya yaparak, Eskişehir ve Toplum Sanat Derneği'nin çok yeni bir dernek olmasına karşın bir yıl içinde yaptıkları etkinliklerin Eskişehir de büyük bir ilgi ile izlendiğini ve önümüzdeki süreçte de daha birçok toplumsal ve sanatsal projeyi hayata geçireceklerini vurguladı.

Koro Şefi Mustafa Geçer'in yaptığı ETOS TSM Korusu'nda Meltem Büyükcan, Sevim Pekcan, Semiha Mansız, Hatice Yılmaz, Libabiye Mutlu, Aynur Nalbant, Gülseren Çetin, Hanife Camgöz, Fatma Yanık, Müberra Çetinkaya, Kamile Hıncal, Gökşen Turan, Emine Asan, Engin Türkuoğlu, Hasan Duru, Celal Ünal, Yılmaz Dilek, Ali Kanneci, Murat Özkök, Durmuş Çelik, Mahmut Kocaköse yer aldı.

Saz sanatçıları şu isimlerden oluştu: Udlar: Kemal Devir, Derya Gür, Klanret Recep Çakcak, Keman Nurevi Tan, Kanun'lar; Emre Türe, Gülsen Asan, Ney'ler; Halil Karakaç, H. Salih Yürektenseven, Ritm sazlar; Sabahattin Geçin ve Ayla Peşeker.

2 bölümde oluşan konserde sevilen Türk Sanat Müziği eserleri seslendirildi. Konser sonunda izleyiciler ETOS TSM Müziği Korosu ve saz sanatçılarını ayakta alkışladı. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Etos'tan Aşkın Bahardı Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement