Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Kız Yurdu Oldu - Son Dakika
Yerel

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Kız Yurdu Oldu

Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Kız Yurdu Oldu

Kayseri'nin Develi ilçesinde Hacı Osman Üçdan, eşi Feride Üçdan'a evlilik yıl dönümünde hediye olarak kız öğrenci yurdu yaptırdı.

11.10.2013 12:39

Kayseri'nin Develi ilçesinde Hacı Osman Üçdan, eşi Feride Üçdan'a evlilik yıl dönümünde hediye olarak kız öğrenci yurdu yaptırdı.

Hayırsever iş adamı Hacı Osman Üçdan ve eşi Ferde Üçdan adına yaptırılan Orta Öğretim Kız öğrenci Yurdu ve hayırsever Asiye Birdal tarafından yaptırılan çocuk akademisi yapılan törenle hizmete girdi.

Törene Kaymakam Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan Zile Belediye Başkanı Cuma Karademir, İlçe Protokolü ve hayırseverin yakınları da iştirak etti.

Başkan Recep Özkan Konuşmasında, "Develili olarak hemşerilerimizle gurur duyuyorum. İhtiyaç olduğunda hemşerilerimiz her zaman elimizden tuttu. Hacı Üçdan da talep ilettiğimizde 'yeri hazırlayın 6 ayda tamam' dedi ve bugün Kız yurdu hizmete girdi. Toprağı ile ödeşmek ve ilçeye olan vefa duygularının yaygın olduğu ilçemiz adına Develili olmaktan gurur duyuyorum. Hayır Müesseselerinin devamını diliyorum. Develinin acil ihtiyacının özel kolej olduğunu hatırlatıyorum" dedi.

Kaymakam Enver Ünlü "Bu gün, ilçemiz yine mutlu günlerinden birini yaşıyor. Hayırsever iş adamımız Hacı Üçdan evlilik yıl dönümünde eşi Feride hanım adına yurt yaptırıp hediye etmesi övünülecek ve örnek alınacak bir evlilik yıl dönüm hediyesidir" dedi.

Ünlü ayrıca, "Ülkemizin üçte bir nüfusu eğitim çağındadır. İlçemizin yeni liselere ihtiyacı bulunmaktadır. Büyük bir genç potansiyele sahibiz onlara iyi eğitim vermeliyiz. Devlet elinden geleni yapmaya çalışıyor. Bütçeden en büyük payı alan Milli Eğitim Bakanlığıdır" dedi.

Hayırseverlere plaket takdimi ardından Kız yurdu ve Çocuk akademisinin açılışı yapıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Evlilik Yıl Dönümü Hediyesi Kız Yurdu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement