Eynesil Lisesine Avustralya'dan Yardım Eli - Son Dakika
Yerel

Eynesil Lisesine Avustralya'dan Yardım Eli

Eynesil Lisesine Avustralya\'dan Yardım Eli

Giresun'un Eynesil İlçesi lisesinden mezun olan gurbetçiler aralarında topladıkları parayı ilçeye gelerek okul müdürüne teslim ettiler.

03.04.2013 09:32  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Eynesil İlçesi lisesinde okuyup mezun olan gurbetçiler okudukları okulu unutmayarak aralarında topladıkları parayı ilçeye gelerek okul müdürüne teslim ettiler.

Yıllar önce Eynesil Lisesinden okuyup Avustralya'ya yerleşen Eynesilli işadamlarından Bayram Aydın, Zeki Akın, İsmail Topal ve Göreleli bir gurup iş adamı Eynesil Çok Programlı Lisesi'ne yardımda bulundular.

Eynesil Çok Programlı Lisesi Aile Birliği Başkanı Mehmet Akın ve okul Müdürü Haydar Çıtlak'a yardım çekini teslim eden Bayram Aydın okuduğu ve kendisini hayata bağladığı liseyi bu zamana kadar hiç unutmadığını ve diğer mezun olan arkadaşlarına da örnek olup okula yardım eli uzatmalarını istedi.

Aydın " Daha önce bu tür yardımlarımızla okulumuzun bazı eksiklerini yerinde görüp giderilmesi yönünde çalışmalarımız olmuştu. Bu yılda okulumuzun kurulduğun günden bu yana güneye bakan giriş kapısının kuzeyden açılması ve diğer eksikler için Avustralya'da Eynesilli hemşerilerimizle yardımlar topladık. Okul Müdürümüze ve Okul aile birliği başkanımıza yardım çekini teslim ediyorum. Görele ilçesinden bize yardım eden arkadaşlarımız da teşekkür ediyorum. Biz bundan sonra da Okulumuz adına üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız" dedi.

Eynesil Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Mehmet Akın ise yapılan yardım dolayısıyla duygulandığını ve Eynesil Lisesi adına okula kim destek oluyorsa hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Eynesil Lisesine Avustralya'dan Yardım Eli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement