Sinop'ta, Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Sinop'ta, Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Sinop\'ta, Öğrencilere Tablet Dağıtıldı

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Fatih Projesi kapsamında, Sinop'ta öğrenci ve öğretmenlere, toplam 208 tablet bilgisayar dağıtıldı.

17.02.2014 18:05  Güncelleme: 09:49

Sinop Anadolu Öğretmen Lisesi'nde yapılan programa Vali Yavuz Selim Köşger katıldı.

Milletlerin tarihi içindeki konumlarını, insana verdikleri önemin belirlediğine işaret eden Köşger, şunları dile getirdi:

"Sizler teknoloji doğumlu kuşaklarsınız. Neredeyse sizler doğduğunuzdan itibaren teknolojiyle büyüyorsunuz. Dolayısıyla sizlerden beklediğimiz ve özellikle dikkat etmenizi istediğimiz şu, başkalarının bulduğu icat ettiği bir takım teknolojilerin ithal edildiği bir dönemi yaşıyoruz. Bizim kuşağımız bunu yapabiliyordu. Sevgili gençler, bundan sonra teknolojiyi sizin üretmesini bekliyoruz. Kendi milli teknolojinizi üretmeyi ve dünyada bu alanda söz sahibi olmamız gerektiğini algılamanızı bekliyoruz. Bu noktada sizlerden umutluyuz. Bu yapılan yatırımların inşallah hiç birisi boşa gitmeyecek. Gençlerimiz bunu algılayacaklar ve bunu sağladığı bilgiyi erişim gücünü rekabet gücünü dünyada çok iyi kullanacak ve ülkemizin geleceğini ona göre hak ettiği yere oturtacaksınız. Sevgili gençler, bu manada getirilen her şey size helal olsun."

Programda, öğrenci ve öğretmenlere 208 tablet bilgisayar dağıtıldı. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sinop'ta, Öğrencilere Tablet Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement