'Festivalya' Etkinlikleri Başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

'Festivalya' Etkinlikleri Başladı

29.06.2012 11:53

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl gerçekleştirilen 'Festivalya' etkinlikleri başladı.'Festivalya' etkinliklerinin ilki bu yıl yenilenen Güllük Caddesi'nde gerçekleşti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından her yıl gerçekleştirilen 'Festivalya' etkinlikleri başladı.

'Festivalya' etkinliklerinin ilki bu yıl yenilenen Güllük Caddesi'nde gerçekleşti. Şehir merkezinin canlanmasını, Antalya'ya gelen yerli ve yabancı turistlerin güzel zaman geçirmesini ve esnafa hareket getirmeyi amaçlayan etkinlikler, renkli görüntülere sahne oluyor. Sihirbaz, animasyon, pandomim, cambaz, dans gösterileri ve müzik dinletileriyle Antalya sokakları renklendi. Özellikle çocuklar, etkinlikler kapsamındaki animasyon gösterileri eşliğinde doyasıya eğlendi. Animatörler, Güllük Caddesi'nde vatandaşlara gösteriler yaptı. Müzik dinletisi ise vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

Festivalya etkinlikleri bu yıl Güllük Caddesi, Kalekapısı, Işıklar Caddesi, Kışlahan Çarşısı, Mehmet Akif Caddesi'nde 19.00-22.00 saatleri arasında haftada 3 gün gerçekleştirilecek. Etkinlikler, 28 Temmuz'a kadar sürecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Festivalya' Etkinlikleri Başladı - Son Dakika


Advertisement