Fethiye Vergi Dairesi'nde Ödül Günü - Son Dakika
Yerel

Fethiye Vergi Dairesi'nde Ödül Günü

Fethiye Vergi Dairesi\'nde Ödül Günü

Fethiye Vergi Dairesi tarafından vergi yükümlülüğünü tam ve eksiksiz olarak uzun yıllar yerine getiren örnek mükelleflere teşekkür belgesi ve Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen özel nostaljik radyo hediye edildi.24.Vergi Haftası Kutlama...

01.03.2013 12:53

Fethiye Vergi Dairesi tarafından vergi yükümlülüğünü tam ve eksiksiz olarak uzun yıllar yerine getiren örnek mükelleflere teşekkür belgesi ve Maliye Bakanlığı tarafından gönderilen özel nostaljik radyo hediye edildi.

24. Vergi Haftası Kutlama etkinlikleri programı kapsamında Fethiye Vergi Dairesinde düzenlenen törende "Gayrimenkul Sermaye İradı" mükelleflerinden İbrahim Savaş Özgün, Mehmet Dikmen ve Hasan Aydemir'e teşekkür belgesi ile hediyeleri verildi. Yine düzenlenen törende; Fethiye Vergi Dairesi çalışanlarından Hasan Pehlivan, Sedat Ahmetoğlu, Günay Selçuk, Tefik Öztürk, Ahmet Dur, Murat İblikçi, Hafiza Küçükkaramuklu ve Gürsen Alim'e başarı belgesi ile hediyeleri verildi. Törene katılan Muğla Vergi Dairesi başkanı Zafer Evcil teşekkür ve başarı belgelerinin vermeden önce bir konuşma yaptı.

Fethiye Vergi Dairesi çalışanlarının ve Fethiye'de ki mükelleflerin vergi haftalarını kutlayan Zafer Evcil konuşmasında önümüzdeki yıl vergi haftasının daha kapsamlı bir şekilde kutlanacağını söyledi. Zafer Evcil "Amacımız elimizden geldiği kadar toplumun her kesimine vergi bilincini ulaştırmaktır. Bu haftayı çok yoğun olarak yaşamaktayız. Bu gün Fethiye'de etkinliklere katılacağım. Fethiye'de uzun yıllar mükellefiyetini tam ve eksiksiz bir şekilde yerine getirmiş, hiçbir problem çıkarmamış, zamanında ödevlerini yerine getirmiş, vergilerini ödemiş örnek mükelleflerimizi onurlandıracağız. Bütün ilçelerde örnek mükellef olarak 12 tane mükellef seçtik. Bunun 3 tanesine burada teşekkür belgelerini ve hediyelerini vereceğiz. Diğerlerine ise işyerlerine giderek kendilerine teslim edeceğiz. Yine burada vergi dairemizde çalışan 8 personelimize başarı belgelerini ve hediyelerini vereceğiz. Şunu söyleyeyim bizim başarısız personelimiz yok, tüm personelimiz başarılı fakat bize sayılı olarak bu kadar personel seçeceksiniz diyorlar. Bizde daha doğrusu sizler seçiyorsunuz. Bunu da burada hatırlatmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Daha sonra düzenlenen törende örnek mükellefler ile başarılı personele belgeleri ve hediyeleri teslim edildi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiye Vergi Dairesi'nde Ödül Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement