Fethiyeliler Engelliler İçin El Ele Verdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Fethiyeliler Engelliler İçin El Ele Verdi

Fethiyeliler Engelliler İçin El Ele Verdi
27.02.2012 12:33

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi üyelerinin ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlenen çay partisi büyük ilgi gördü.

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şubesi üyelerinin ihtiyaçlarının karşılanması için düzenlenen çay partisi büyük ilgi gördü.

Otel Mara Salonu'nda düzenlenen geleneksel çay partisine Fethiye'deki sivil toplum kuruluşlarının bayan temsilcileri ile kadınlar yoğun ilgi gösterdiler.

Altı Nokta Körler Derneği Fethiye Şube Başkanı Mehmet Üstün'ün konukları salon girişinde karşıladığı etkinlikte bayanlar, Orkestra Emrah Yalçın'ın hareketli türküleri ile piste fırlayıp bol bol oynadılar. Etkinlik boyunca pist hiç boş kalmazken, Derneğin Fethiye Şubesine destek veren Filiz Büyükyavaş ve Işık Turan isimli kadınlara birer teşekkür plaketi sunuldu.

Dernek Başkanı Mehmet Üstün'ün kısa bir hoşgeldiniz konuşması yaptığı yardım amaçlı geleneksel çay partisinde, Şube Sekreteri Melek Ararat da "Ülkemizde görme engelli kadınların okuma-yazma ve çalışma oranı hem engelli erkeklerden daha düşük, hem de kadınlardan daha düşük" diyerek görme engellilerin yaşam şartlarının daha iyi düzenlenmesine dikkat çekti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fethiyeliler Engelliler İçin El Ele Verdi - Son Dakika


Advertisement