Fikret Çelik, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

Fikret Çelik, Güven Tazeledi

Fikret Çelik, Güven Tazeledi

Elazığ Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçildi.

11.01.2014 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Fikret Çelik, Genel Kurul'da yeniden başkanlığa seçildi. Başkan Çelik, Elazığ milletvekillerine bazı konularda sitemde bulundu.

Elazığ Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Genel Kurulu Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda yapıldı. Toplantıya Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ve üyeler katıldı. Tek listeyle gidilen Genel Kurulda mevcut Başkan Fikret Çelik yeniden başkanlığa seçildi. Başkanlığa yeniden seçilen Fikret Çelik, seçimlerin Elazığ'a hayırlı olması temennisinde bulundu ve esnafın sorunlarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Elazığ Milletvekillerinin kendilerine ilgisiz davrandığını savunan Çelik, "2013 yılını üzüntüyle geride bırakıyoruz. Küçük esnafımızın işleri her geçen gün azalıyor. Esnafın çektiği sıkıntı bizlere de yansıyor. Ne kadar sıkıntı olursa olsun ben üyelerimin sıkıntılarını çekmeye razıyım. Üye sayımız 2 bin 700'den 900'e düştü. Bunu üzülerek ifade ediyorum. Bakkallar kapanmak üzere, marangozlar işsizlikten şikayetçi, şoför esnafı da 'halimize ne olacak' diye bize dert yanıyor. Ben buradan milletvekillerimize seslenmek istiyorum. Bundan yaklaşık 1 ay önce Elazığ'da bir esnaf kooperatifi kuruldu. Sayın vekillerimiz hem kongreye hem de açılışa katıldılar. Ancak bizim kongremize davetiye göndermemize rağmen kimse gelmedi. Ben bunları dile getirince karşı tarafın gücüne gidiyor" dedi.

"ESNAFA KREDİ VERİLMİYOR İDDİASI DOĞRU DEĞİL"

Esnaflara kredi verilmiyor iddialarını da sert bir üslupla eleştiren Başkan Çelik, "Değerli üyeler, ben bu kürsüden sizlere sesleniyorum. Bugüne kadar hanginiz geldiniz de ben sizlere kredi vermedim. Ancak şartlar müsait olmazsa kredi talepleri reddediliyor. Örneğin bankalara ve maliyeye borcu olan esnafa sistem kredi vermiyor. Oda veya borsaya kayıtlı olanlara sistem kredi vermiyor. Buna ben ne yapabilirim. Bu tür durumda olan esnaf kredi alamayınca hemen karşı tarafa giderek bizim isteyerek kredi vermediğimizi söylüyor. Babamın düşmanı olsa kredisini asla engellemem. Meyve veren ağaç taşlanır derler. Çok doğru bir söz. Ben meyve verdiğim için taşlanıyorum. İstedikleri kadar taşlasınlar, siz yanımda olduğunuz sürece hiç endişem yok" diye konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fikret Çelik, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement