Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Celal Bülbül Oldu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Celal Bülbül Oldu

29.02.2012 15:20

Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Celal Bülbül seçildi.

Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Celal Bülbül seçildi.

Bir hafta önce yapılan Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Olağan Genel Kurulu'nun ardından birlik binasında biraraya gelen yönetim kurulu üyeleri, oy birliğiyle Celal Bülbül'ü yönetim kurulu başkanlığına getirdi.

Eski Başkan Ömer Faruk Çobanoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, birliğin kurulduğu günden bu yana Finike portakalını hak ettiği noktaya getirebilmek için yoğun çaba harcadıklarını kaydetti. Çalışmalara Celal Bülbül başkanlığında devam edeceklerini dile getiren Çobanoğlu, bilgisine ve çalışma azmine inandıkları Bülbül'e yeni görevinde başarılar diledi.

Celal Bülbül de Finike portakalı başta olmak üzere bölgedeki tüm tarımsal potansiyeli güçlendirmek için kurumsal bir yapı içinde planlı ve aktif olarak çalışacaklarını söyledi.

- ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Finike Meyve Üreticileri Tarımsal Birliği Başkanı Celal Bülbül Oldu - Son Dakika


Advertisement