Futbol: Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika
Yerel

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Kumluca Belediyespor: 1 Zonguldak Kömürspor: 2.

03.01.2014 16:53

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Kumluca Belediyespor ve Zonguldak Kömürspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi.

Kumluca Şehir Stadı'nda oynanan hazırlık maçına ev sahibi Kumluca Belediyespor başladı. İlk dakikalarından itibaren atak bir futbol ortaya koyan konuk Zonguldak Kömürspor, 10 ve 25. dakikalarda attığı gollerle 2-0 öne geçti.

Kumluca Belediyespor, 40. dakikada kazanılan penaltı atışıyla durumu 2-1 yaparken, maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıda ilk yarıya göre biraz daha atak oynayan ev sahibi Kumluca Belediyespor, elde ettiği pozisyonları gole çeviremedi. Maç, 2-1 konuk Zonguldak Kömürspor'un üstünlüğüyle sona erdi.

Kumluca Belediyespor Teknik Direktörü Mesut Altun, devre arası hazırlıkları kapsamında ilk hazırlık maçını oynadıklarını belirtti. 12 Ocak'ta başlayacak ligin ikinci devresi öncesi iki hazırlık maçı daha yapmayı planladıklarını ifade eden Altun, "Takım olarak hedefimiz, iyi bir sonuçla ligi tamamlayıp, bir üst lige yükselmek. Ligin ikinci yarısında oynayacağımız maçlardan iyi sonuçlar almayı hedefliyoruz. Bu manada hazırlıklarımız sürüyor" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Futbol: Bölgesel Amatör Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement