GAMEK Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor - Son Dakika
Yerel

GAMEK Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor

GAMEK Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları, Eğitime Destek Kursu öğrencilerine "Liderlik ve İletişim" semineri düzenledi.

12.06.2014 13:34  Güncelleme: 13:52

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK), Eğitime Destek Kursu öğrencilerine "Liderlik ve İletişim" semineri düzenledi.

Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yaşam Koçu Serdar Yeşilyurt ile Şems Academy Eğitim ve Danışmanlık Genel Koordinatörü Ilaha Mammadova Kurşun tarafından verilen seminer GAMEK Şehit Üsteğmen Hakan Özcan Gençlik ve Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Uzman eğitmenler beden dili ve iletişim, iletişim biçimleri, iyi dinleyicinin özellikleri, ilk izlenim, lider nedir, liderin temel özellikleri gibi pek çok konuda kursiyerler bilgilendirildi. Uygulamalı eğitimlerin de gerçekleştirildiği seminerde, özellikle gençlerin iş ve sosyal hayatlarında karşılaşacakları durumlarla ilgili bilgi sahibi olmaları sağlandı.

GAMEK Genel Koordinatörü Ramazan Dündar, kursiyerlere ileriki hayatlarında fayda sağlayacak liderlik ve iletişim becerileri hakkında bilgilendirdiklerini belirterek, "Kurslarımızda verdiğimiz eğitimlerle özellikle gençlerin hayatlarında daha başarılı olmalarını hedefliyoruz. Eğitime Destek Kursuna katılan öğrencilerimizin özellikle okulda, sosyal ortamlarda ve iş hayatında faydalı olacak bilgileri şimdiden edinmelerini sağlıyoruz. İleride hangi mesleği seçerlerse seçsinler iletişim ve liderlik eğitimine ihtiyaç duyacaklardır. Öğrencilerimiz de bunun bilincinde oldukları için seminere büyük ilgi gösterdiler" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel GAMEK Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement