Gaün Bahar Şenliği'nin Açılışı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gaün Bahar Şenliği'nin Açılışı Yapıldı

Gaün Bahar Şenliği\'nin Açılışı Yapıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bahar Şenliği'ne start verildi.

08.05.2014 18:47

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Bahar Şenliği'ne start verildi.

Üniversitenin Amfi Tiyatrosu önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan şenlikte, GAÜN Doğa ve Macera Sporları Topluluğu Dağcılık Kolu (GÜDAT) öğrencileri gösteri sundu.

GAÜN Rektör Vekili Prof. Dr. Ali Gür, açılışta, eğitimin sadece bilgiyle olmadığını, eğitilen insanlarla vakit geçirilmesi ve onların heyecanlarının paylaşılması gerektiğini söyledi.

Uzun bir uğraşı ve eğitim programından sonra sona yaklaşılan bu dönemlerde özellikle baharın gelen güzellikleriyle coşmanın herkesin hakkı olduğunu vurgulayan Gür, "Parlayan Yıldız' Gaziantep Üniversitesinin sunmuş olduğu imkanlar içerisinde güzel bir bahar şenliği programı geçirmenizi diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından üniversitede okuyan 5 bin öğrencinin imzasından oluşan Atatürk resti Gür'e hediye edildi.

Açılış, GAÜN Kültür Dans Topluluğu öğrencileri tarafından halay, horon ve zeybek gösterisi sonrasında ritmik jimnastik gösterisiyle son buldu.

Açılışa, Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cahit Bağcı ve Prof. Dr. Fahrettin Göğüş, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mehmet Yaşar Gündoğdu, Genel Sekreter Ercan Eroğlu, Polis Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Halil Altan, öğretim elemanı ve öğrenciler katıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaün Bahar Şenliği'nin Açılışı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement