Gaün'de Desen Yarışması Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Gaün'de Desen Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Gaün\'de Desen Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Desen Yarışması sonuçlandı.

15.10.2014 10:27

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Desen Yarışması sonuçlandı. Yarışmada dereceye girenler ödüllerini Rektör Yavuz Coşkun'un elinden aldı.

GAÜN Kültür Merkezi Eski Havra Binasında gerçekleştirilen ödül töreninin açış konuşmasını yapan Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Yard. Doç. Dr. Ayhan Özer, ilkini düzenledikleri yarışmanın, ülkenin dört bir yanından sanatçı ve sanatçı adayının yoğun ilgisi ile karşılaştığını söyledi. Özer, "Yarışmaya 341 sanatçı yaklaşık 1023 eseri ile katıldı. Dereceye giren sanatçılar dışında 81 sanatçının 91 eseri değerlendirme jürisi tarafından sergilenmeye değer görüldü. Toplam 115 eseri kapsayan bu katalog ile yarışmanın sonuçlarını sanatseverlerin ilgilisine sunmaktayız" dedi.

Özer'in ardından bir konuşma gerçekleştiren Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun ise bir ülkenin sanatsız tesis edilemeyeceğini söyledi.

Konuşmaların ardından dereceye giren sanatçılar ödüllerini Rektör Coşkun'un elinden aldı. Daha sonra eserlerin sergilendiği salona geçen katılımcılar, birbirinden renkli ve farklı eserleri inceledi.

Desen Yarışması Sergisi'nin 14 Ekim - 7 Kasım 2014 tarihleri arasında GAÜN Kültür Merkezi Eski Havra binasında ziyaretçilerin beğenisine sunulacağı bildirildi.

Ödül törenine Gaziantep Üniversitesi Rektörü Yavuz Coşkun, Rektör Yardımcısı Cahit Bağcı, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencileri ve ilgililer katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaün'de Desen Yarışması Ödül Töreni Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement