Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması
30.04.2014 15:06

"Gaziantepspo'la alakalı üzerime düşen görevin ve sorumluluğun farkındayım"

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepspor'la alakalı üzerine düşen görev ve sorumluluğun farkında olduğunu bildirdi.

Şahin, bir otelde düzenlediği toplantıda, projelerini anlattı. Gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını da yanıtlayan Şahin, "Gaziantepspor'un durumunun ne olacağının" sorulması üzerine Gaziantep'in kültürde, sanatta ve sporda at başı gitmesi ve en iyiler arasında yer alması gerektiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminde Gaziantepspor yönetimiyle görüştüklerini anımsatan Şahin, şöyle devam etti:

"Bütün gücümüzle yapılması gereken her şeyi yapmamıza rağmen yönetim verdiği sözde durmadı. Bana 'Siz şunu yapın, biz bunu yapacağız' diye yola çıkıp, yaptıklarımızdan sonra valinin huzurunda yapacağını söylediği şeyi 3 gün sonra 'ben bunu yapmıyorum' diyen bir anlayış benim muhatabım değil. O yüzden de o konuda çok kararlıyım. Ama sporla alakalı, bu şehrin sporuyla, Gaziantepspor'la alakalı üzerime düşen görevin ve sorumluluğun farkındayım."

Ağızdan çıkan sözün gereğinin yapılmasını ve bunun bir güven meselesi olduğunu vurgulayan Şahin, en kötü şeyin karşılıklı güveni kaybetmek olduğunu dile getirdi.

Ağızdan çıkan sözün namus olduğun ve gereğinin yapılması gerektiğini vurgulayan Şahin, "Dolayısıyla bizim yönetimle yaşadığımız sorunun temeli budur. Gerekli adımı attıkları sürece biz bu şehir adına, bu şehrin sporu adına ben bütün imkanlarımla her zaman yanlarında olacağım. Ama önce herkes verdiği sözün arkasında duracak" diye konuştu. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Şahin Açıklaması - Son Dakika


Advertisement