Gaziantep'te Yangın - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'te Yangın

Gaziantep\'te Yangın

İslahiye ilçesinde 106. Topçu Alayı yanında çıkan örtü yangını, tel örgüleri aşıp askeri alana sirayet etti Yangın, tfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü

25.09.2013 12:48

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde 106 Topçu Alayı örtülü alanında da etkili olan örtü yangını, söndürüldü.

Aydınlık mahallesi Hasan Tepe mevkisinde örtülü alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle kuru otlar alev aldı. Kısa sürede büyüyen alevler, yakınlardaki 106 Topçu Alayının tel örgülerini aşarak buradaki otların da tutuşmasına neden oldu.

Mahalleli vatandaşların haber vermesiyle olay yerine gelen İslahiye Belediyesi, İslahiye Orman İşletme Şefliği ekipleri ile alaya ait itfaiye ekipleri söndürme çalışması başlattı. Etkili olduğu tel örgüler boyunca 10 metre mesafede evlerin ve nöbetçi kulübelerinin bulunduğu yangına vatandaşlar da yer yer hortum tutup, yapraklı dallarla müdahale etti.

Yangın, bir saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'te Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement