Nurdağı ilçesinde "Bağımlılık yapıcı maddelere hayır" konulu konferans düzenlendi.
Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Nurdağı İlçe Emniyet Müdürlüğü koordinesinde kamu kurumlarının katkılarıyla yürütülen "Geleceğimiz çocuklarımız" projesi kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından lise öğrencilerine konferans verildi.
Bağımlılık yapan maddelerin zararlarının anlatıldığı konferansta konuşmacılar, öğrencilerin ve velilerin sorularını da yanıtladı.
Konferansa Milli Eğitim Müdürü Murat Ergin Mideoğlu, Emniyet Müdür vekili Baki Özen, Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. Mehmet Vural ve davetliler katıldı. - Gaziantep
Son Dakika › Yerel › 'Geleceğimiz Çocuklarımız' Projesi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?