Geleceğin Sağlıkçılarına Başkan Alıcık'tan Destek - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Sağlıkçılarına Başkan Alıcık'tan Destek

Geleceğin Sağlıkçılarına Başkan Alıcık\'tan Destek

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek okulda eğitim için ihtiyaç duyulan bazı araç ve gereçleri okul müdürüne teslim etti.

24.06.2015 18:58

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirerek okulda eğitim için ihtiyaç duyulan bazı araç ve gereçleri okul müdürüne teslim etti.

Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Özkan, Mesut Erdemir, Şehircilik ve İmar Müdürü Koray Öden ile birlikte ADÜ Nazilli Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'na ziyarette bulundu. Başkan Alıcık burada Okul İdarecilerine bir sürpriz yaparak daha önceki ziyaretlerinde öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim almaları için büyük önem taşıyan yeni beceri laboratuvarı için gerekli olan eğitim maketi manken ve sarf malzemeleri Yüksek Okul Müdürü Merve İrem Yapıcı'ya teslim etti.

Yüksek Okul Müdürü Merve İrem Yapıcı Belediye Başkanı Haluk Alıcık'ın çok duyarlı davranarak örnek bir davranış sergilediğini söyleyerek "Şimdiye kadar her zaman yanımızda olan başkanımız bizlere yine destek olmuştur. Öğrencilerimizin eğitimi ve öğretimi için son derece önemli olan bu araç ve gereçler uygulamalı eğitimde öğrencilere büyük katkı sağlayacaktır. Başkanımıza okulumuz adına teşekkür ederim"dedi.

Eğitimin bir milletin kalkınması için birinci öncelikle eğitimi modern hale getirmek gerektiğini söyleyen Belediye Başkanı Haluk Alıcık Üniversiteler eğitimin en önemli merkezleridir. Bu merkezler her zaman en doğru eğitimi verebilecek modern araç ve gereçlerle donatılmalıdır. Malzemelerimiz okulumuza ve öğrencilerimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleceğin Sağlıkçılarına Başkan Alıcık'tan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement