Gelecek İçin İhracat - Son Dakika
Yerel

Gelecek İçin İhracat

Gelecek İçin İhracat

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı tarafından düzenlenen “Gelecek İçin İhracat” başlıklı etkinlikte, İhracatı Geliştirme Merkezi (İGEME) Genel Müdürü Murat Işık öğrencilerle bir araya geldi.

09.11.2016 09:35

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lojistik Programı tarafından düzenlenen "Gelecek İçin İhracat" başlıklı etkinlikte, İhracatı Geliştirme Merkezi (İGEME) Genel Müdürü Murat Işık öğrencilerle bir araya geldi.

Düzce Üniversitesi öğrencileri ile öğretim elemanlarının katılım sağladığı etkinlikte davetli konuşmacı Murat Işık, bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştı. Ülkemizin ekonomik kalkınmasında önemli bir yere sahip olan ihracat hakkında genel bilgilendirme yaparak sunumuna başlayan Işık, devlet destekleri ve ticaretin geliştirilmesine yönelik konularla ilgili faydalı değerlendirmelerde bulundu.

İhracatı Geliştirme Merkezi tarafından yapılan çalışmaların da paylaşıldığı etkinlikte, öğrencilere sağlanan staj imkanları, yurtdışı iş gezileri ve fuar ziyaretleri gibi olanaklar anlatıldı.

Gelecek İçin İhracat etkinliği, Lojistik Programı Koordinatörü Öğr. Gör. İlyas Temel Şafak tarafından Murat Işık'a teşekkür belgesi ve hediyesinin takdim edilmesiyle son buldu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gelecek İçin İhracat - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement