Geliri Burs İçin Kullanılacak - Son Dakika
Yerel

Geliri Burs İçin Kullanılacak

Geliri Burs İçin Kullanılacak

Türk Anneler Derneği Isparta Şubesi tarafından Barida Sanat Evi bahçesinde iftar yemeği düzenlendi.

15.07.2013 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Anneler Derneği Isparta Şubesi tarafından Barida Sanat Evi bahçesinde iftar yemeği düzenlendi. Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen iftar yemeğine Vali Memduh Oğuz ve eşi Canan Oğuz ile çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Vali Memduh Oğuz, "Çok güzel bir akşam. Nostaljik bir ortamda bir arada bulunup teşekkür etmeden olmaz. Bu kutsal ayda hepinizin Ramazan ayınız mübarek olsun. Cenab-ı Allah bu günümüzü aratmasın. En kötü günümüz böyle olsun" dedi.

Konuşmasında ilk olarak derneğin amacına değinen Dernek Başkanı Ayla Balcı, iftar yemeğinden elde edilecek gelirle öğrencilere burs imkanının sağlanacağını kaydetti. Balcı, "Türk Anneler Derneği Isparta Şubesinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeğine bu yıl da ulaşmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İftar yemeğinden elde ettiğimiz gelirle ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlayacağız. İftar yemeğimize katılımın yüksek olmasından sevinçliyiz. Yönetim kurulu arkadaşlarım adına Mübarek Ramazan ayını en içten duygularımızla kutlar hayırlar getirmesinin dileriz. Maddi ve manevi desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyoruz" dedi. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geliri Burs İçin Kullanılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement