Gemlik'e 'Nezih Dimili Hatıra Ormanı' - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Gemlik'e 'Nezih Dimili Hatıra Ormanı'

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Gemlik\'e \'Nezih Dimili Hatıra Ormanı\'

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı yapan merhum Nezih Dimili adına hatıra ormanı tesis edildi.

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 1989-1994 yılları arasında belediye başkanlığı yapan merhum Nezih Dimili adına hatıra ormanı tesis edildi.

Gemlik Belediyesi'nin Sivil İnisiyatif Platformu ile Haydariye köyü ormanlarına kurduğu hatıra ormanına 2 ve 5 yaşlarında bin adet fıstık çamı fidanı dikildi. AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın ile geçen yıl 10 Nisan'da vefat eden Nezih Dimili'nin kendisi gibi avukat olan oğulları Kaan ve Mert Dimili'nin de katıldığı fidan dikimi ilgi gördü.

Törende konuşan Mert Dimili, Nezih Dimili gibi bir babanın evladı olmanın sorumluluğunu yaşadıklarını belirterek, kendilerine her türlü desteği veren Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz'a teşekkür etti. - BURSA

Kaynak: İHA