Gençler Atalarını Unutmadı - Son Dakika
Yerel

Gençler Atalarını Unutmadı

Gençler Atalarını Unutmadı

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın faaliyetinde yer alan ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Merkezi’nin organizasyonu ile “Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü” gerçekleştirildi.

06.01.2014 12:45

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın faaliyetinde yer alan ve Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Gençlik Merkezi'nin organizasyonu ile "Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü" gerçekleştirildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığının bünyesinde Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü 81 ilde aynı anda gerçekleştirildi. Adana Gençlik Merkezinin organizasyonuyla yürüyüş; Menderes Spor Salonu önünden başlayarak, Vali Yolu caddesi üzerinden, Gazipaşa Bulvarı'nı takiben İstasyon Meydanı'nda son buldu.

Yürüyüşe vatandaşlar, sporcular, federasyon il temsilcileri, hakem ve antrenörler, kulüp yöneticileri, İsmet İnönü Kız Teknik ve Meslek, İhsan Sabancı Kız Teknik ve Meslek, Merkez İmam Hatip, Çukurova İmam Hatip, Vehbi Güzel Anadolu Meslek Lisesi öğretmenleri, öğrencileri ve Adana Gençlik Merkezi lider ve üyeleri katıldı.

Yürüyüşte, Gençlik Merkezi liderleri tüm katılımcılara, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın atkı, bere, kitap ve el broşürleri dağıttılar.

Yürüyüş İstasyon Meydanı'ndaki 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu etkinliği ile son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençler Atalarını Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement