Gençlerle Fikir Alışverişi - Son Dakika
Yerel

Gençlerle Fikir Alışverişi

Gençlerle Fikir Alışverişi

Bursa Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr.

23.02.2012 14:34

Bursa Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi üyeleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin'i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Hacıoğlu, Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Furkan Öksüz ve üyelerin katıldığı ziyarette, kurumlar arasında gerçekleştirilebilecek ortak çalışmalar için fikir alışverişinde bulunuldu. Bursa Kent Konseyi çalışmaları hakkında bilgi veren Keskin, 4 ayrı meclis ve 34 çalışma grubu ile Bursa'ya fayda sağlayacak projeler geliştirmeye çalıştıklarını ifade etti.

Keskin, Bursa Kent Konseyi'nin, Yerel Gündem 21 geleneğinden geldiğini belirtti. Gençlik Meclisi'nin 1996 yılından beri aktif şekilde çalıştığını anlatan Keskin, gençlik politikaları belirlenmesi adına meclisin çeşitli faaliyetler gerçekleştirdiğini ve diğer kentlere de destek verdiklerini vurguladı. Keskin, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında Bursa ve gençlere yönelik yapılacak her türlü çalışmaya destek olacaklarını belirtti.

Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman Şahin, kenti ilgilendiren her konunun Bursa Kent Konseyi'nde tartışmaya açılarak olgunlaştırıldığının altını çizerek, konseyin Bursa'nın gündemini belirlediğini söyledi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü çalışmaları hakkında da bilgi veren Şahin, "Geçtiğimiz hafta sonu Bölgesel Gençlik Şurası'nı gerçekleştirdik. Geniş katılımla gençlik sorunları ve politikaları üzerine çıktılar elde ettik. Bu çıktılar hazırlanacak ulusal belgeye katkı sağlayacaktır" dedi.

Şahin, yeni anayasa çalışmaları için Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile ortaklaşa çalıştay yapmak istediklerini de söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gençlerle Fikir Alışverişi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement