Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce (GHSİM), Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan "Gençlik Şühedanın İzinde Projesi" kapsamında, gençlerin tarihi ve kültürel bilincini geliştirmek amacıyla belgesel gösterimleri devam ediyor.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında, Yunusemre Gençlik Merkezi'nde gençlere 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı'ndaki mücadelesiyle kahramanlaşan Nene Hatun ile Fatih Sultan Mehmet'in hocası Akşemseddin Hazretlerini konu alan belgeseller izlettirildi.
Büyük beğeni toplayan belgesellerin yanı sıra son olarak Allahuekber Dağlarında düşmanın yanında dondurucu soğukla mücadele eden 90 bin şehidi konu alan belgesel gösterimi yapıldı. - Bursa
Son Dakika › Yerel › Gençlik Şühedanın İzinde Projesi' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?