Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Genel Seçimlere Doğru

19.05.2015 18:46

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, seçim çalışmaları kapsamında, Sahipata semtindeki esnafları ziyaret etti.

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Mehmet Ecer, seçim çalışmaları kapsamında, Sahipata semtindeki esnafları ziyaret etti.

Esnafların sorunlarını dinleyen Ecer, halkın alım gücünün her geçen gün düştüğünü ve hükümetin vergi politikaları nedeniyle esnafın iş yapamaz hale geldiğini iddia etti.

Ecer, şunları kaydetti:

"Bir ülkede esnaf bitme noktasına geldiyse, siftah yapamaz haldeyse emin olun ekonomi çökmüş, sanayi bitmiş, halkta tükenmiştir. Bu ülkenin gelenekten geleceğe en büyük mirası CHP iktidarıyla Türkiye 7 Haziran'dan itibaren birilerinin Karun devletinden çıkarak sosyal devlet olgusuna geri dönecektir. Sosyal devlet anlayışında esnafın vergi yükü hafifletilir, halkın alım gücünün artması için esnafa teşvik verilir, iş yerini kapatan esnafın vergi borcu dondurulur, faiz üstüne faiz bindirilmez. Sosyal devlet anlayışındaki CHP iktidarıyla bunlar hayata geçecek. Esnafın da vatandaşın da yüzü gülecek."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Genel Seçimlere Doğru - Son Dakika


Advertisement