Germencik'te Öğrenciler İçin 'Zaman Yönetimi' Semineri Düzenlenecek - Son Dakika
Yerel

Germencik'te Öğrenciler İçin 'Zaman Yönetimi' Semineri Düzenlenecek

Germencik\'te Öğrenciler İçin \'Zaman Yönetimi\' Semineri Düzenlenecek

Germencik Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrenciler için “Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi ve Motivasyon” semineri düzenleyecek.

05.06.2014 10:45

Germencik Belediyesi, sınavlara hazırlanan öğrenciler için "Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi ve Motivasyon" semineri düzenleyecek.

Germencik Belediyesi, üniversite sınavı öncesinde sınava girecek gençlere yönelik "Zaman Yönetimi, Stres Yönetimi ve Motivasyon" konulu eğitim semineri düzenleyeceğini duyurdu.

6 Haziran Cuma günü saat 17.00 'da Germencik Belediyesi Düğün salonunda düzenlenecek olan eğitim seminerini İz gören Akademi Karadeniz Bölge sorumlusu Eğitmen Salih Özgür sunacak.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, sınav stresi yaşayan, sınavda zamanı verimli kullanmayan ve motivasyon sorunu yaşayan gençlerimizin mutlaka bu seminere katılması gerektiğini ifade etti. Geleceğin teminatı olan gençlere yönelik seminerler ve projelere önem verdiklerini vurgulayan Başkan Akın, Germencik'te Sosyal Belediyecilik adına yeni bir dönemin başladığını sözlerine ekledi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Germencik'te Öğrenciler İçin 'Zaman Yönetimi' Semineri Düzenlenecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement