Gevaş'ta Elektrik Kesintisi Sorunu - Son Dakika
Yerel

Gevaş'ta Elektrik Kesintisi Sorunu

Gevaş\'ta Elektrik Kesintisi Sorunu

Van’ın Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Çalımlı ve beraberindeki 20’ye yakın muhtar, ilçede yaşanan elektrik kesintisine çözüm bulmak için Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yetkilileriyle görüştüler.

17.08.2015 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Çalımlı ve beraberindeki 20'ye yakın muhtar, ilçede yaşanan elektrik kesintisine çözüm bulmak için Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) yetkilileriyle görüştüler.

İlk olarak VEDAŞ Gevaş İletme Şefi Adnan Durmaz'ı ziyaret edip sıkıntılarını dile getiren Gevaş Belediye Başkanı Sinan Hakan, Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Çalımlı ve beraberindeki muhtarlar, daha VEDAŞ Van Bölge Müdürlüğü'ne gittiler. Burada Van İl Yatırım Müdürü Orhan Gültepe ile görüşen Başkan Hakan, Muhtarlar Derneği Başkanı Çalımlı ve muhtarlar, ilçede yaşanan sıkıntıları dile getirdiler. Görüşmenin ardından bilgi veren Gevaş Muhtarlar Derneği Başkanı Nevzat Çalımlı, "İlçe genelinde sık sık yaşanan ve her kesimi mağdur eden elektrik kesintileriyle ilgili önce ilçede bulunan şefimizi ziyaret ettik. Arından da Van'a gittik. Van'da, Van İl Yatırım Müdürü Orhan Gültepe Beyle görüştük. Tüm sorunlarımızı illettik. Kendisi de bize bazı noktalarda kesilmesi gereken ağaçların olduğunu ve bu konuda bizlerin yardım etmesini istedi. Sayın Gültepe, ayrıca köyleri besleyen 15'lik trafoları değiştirip yerine 33'lük trafolar takıldığını, ancak hatların ve fincanların bunu kaldırmadığını ve elektrik sıkıntısının bundan kaynaklandığını belirtti. Ağaçlar konusunda bizden yardım istedi. Bu sorunları 15 gün içinde çözme sözü verdi. Bizde her konuda destek verme sözü verdik. Dileriz bu sorun çözülür ve ilçemiz bu elektrik sıkıntısından kurtulur" dedi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gevaş'ta Elektrik Kesintisi Sorunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement