Giresun'da 4 İlçeye Alınan Jenarötör Düzenlenen Törenle Kaymakamlara Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Giresun'da 4 İlçeye Alınan Jenarötör Düzenlenen Törenle Kaymakamlara Dağıtıldı

Giresun\'da 4 İlçeye Alınan Jenarötör Düzenlenen Törenle Kaymakamlara Dağıtıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından alınan 4 adet jeneratör Vali Dursun Ali Şahin'in de katıldığı bir törenle ilçe kaymakamlıklarına dağıtıldı.

15.02.2012 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından alınan 4 adet jeneratör Vali Dursun Ali Şahin'in de katıldığı bir törenle ilçe kaymakamlıklarına dağıtıldı.

Törende bir konuşma yapan Vali Dursun Ali Şahin, jeneratörler sayesinde artık elektrik kesintileri sırasında spor salonlarında yapılan müsabaka ve antrenmanların aksamayacağını belirterek, "Ben ilçemizdeki spor alt yatırımının hep eksikliğinden söz ediyorum. Bu eksikliklerimizin 4 yıl da tamamlanacağına inanıyorum. Stadyumun şu anda 400 milyon TL. ışıklandırma parası da geldi. Işıklandırmayı bu sezon bitmeden tamamlamaya çalışacağız. Müsabaka esnasında elektrik kesilmelerine engel olacak bu görmüş olduğunuz teknoloji harikası jeneratörlerinde kapalı spor alanlarına yerleştirilmesi vatandaşlarımızın spora olan sevgisini bir kat daha artıracaktır. Her biri bir köyü aydınlatacak düzeyde olan bu jeneratörler, 5.7 KW. lık jeneratörler çok önemli. Biz bugün burada sevinçle 4 ilçe kaymakamlığımıza teslim edeceğiz. Enterkonnekte sistemiyle irtibatlanacak jeneratörler sayesinde elektrikler kesildiğinde 10 saniye içinde elektrikler gelmiş olacaktır. Tirebolu, Görele, Bulancak, Şebinkarahisar'a hayırlı olmasını diliyorum. Bunların alınması spora karşı gösterilen bir nevi ilgilin bir sonucudur. Ben bu yardımların, bu devlet katkısının hep devam etmesini diliyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Daha sonra jeneratörler Vali Dursun Ali Şahin tarafından İlçe Kaymakamları'na teslim edildi.

Öte yandan Bulancak, Görele, Şebinkarahisar ve Tirebolu ilçelerine verilen 5,7KW, dizel, 4 zamanlı, tek silindirli, hava soğutmalı, direksiyon enjeksiyonlu 4 adet jeneratörün toplam maliyeti ise 9 bin 700 TL olduğu belirtildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Giresun'da 4 İlçeye Alınan Jenarötör Düzenlenen Törenle Kaymakamlara Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement