Girişimci ve Yenilikçi Liderler İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika
Yerel

Girişimci ve Yenilikçi Liderler İlk Toplantısını Yaptı

Girişimci ve Yenilikçi Liderler İlk Toplantısını Yaptı

Diyarbakır'da faaliyet gösteren iş dünyası, yöneticiler, üniversite öğrencilerini buluşturmayı hedefleyen Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği ilk toplantısını yaptı.

23.02.2015 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Girişimci ve Yenilikçi Liderler ilk toplantısını yaptı Girişimci ve yenilikçi liderler ilk toplantısını Diyarbakır'da yaptı

Diyarbakır'da 3 girişimci tarafından geniş halk kitlelerine hitap edecek ve vizyonel bakış açısıyla hareket edecek olan bunun yanı sıra Diyarbakır'da faaliyet gösteren iş dünyası, yöneticiler, muhtelif sektörlere mensup yöneticiler ve üniversite öğrencileri yeni bir dernek çatısı altında buluşturmayı hedefleyen Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneği kuruldu. Dernek Diyarbakır'da ilk toplantısını yaptı.

Serkan Barut, Mahmut Yıldızhan, İsmail Ceylan isimli 3 girişimci genç tarafından kurulan derneğin amacı başta sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirmek ve bunun yanı sıra geniş halk kitlelerine hitap etmek, vizyonel bakış açısıyla hareket eden bir dernek olmak olduğu belirtildi. Derneğin kuruluş amacı hakkında bilgi veren kurucu başkanı Serkan Barut, sosyal sorumluluk projelerimizi hayata geçirmek isteyen bir dernek olarak, geniş halk kitlelerine hitap eden, vizyonel bakış açısıyla hareket eden bir dernek olacaklarını belirtti.

Amaç ve Hedefler doğrultusunda farkımıza varıp farkındalık yaratan liderler olarak daha güzel projelerde buluşmak adına bir araya geldiklerini anlatan Girişimci ve Yenilikçi Liderler Derneğinin Kurucu Başkanı Serkan Barut düzenledikleri ilk toplantıda, "Derneğin amacına uygun olarak sosyal sorumluluk projelerinin devamını getirerek Hedef kitlemizde Çocukların hayatlarını kolaylaştıracak projeler konuşuldu. Eğitim alanında gelişim ve dönüşüm alanlarımızı belirledik aldığımız kararda Şehir kültürünün etkinliğini artırmak ve bölgemizde sorumluluk bilincinde ilerleyerek devam edeceğimiz alanlar belirlendi. İlerleyen günlerde daha çok faaliyetlerle yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Proje ve etkinliklerini sıralayan Kurucu Başkan Serkan Barut, ilk projeleri olacak olan 'İyilik Kutusu ' projesi hakkında bilgi vererek, "İyilik Kutusu projemiz ile bölgemiz de sosyal ekonomik alanda sosyal sorumluluk projelerimizden Okullarda pilot bir kaç okul belirleyip maddi durumu düşük olan çocuklara, giyim ve kırtasiye yardımı ve ayrıca okullarda Okuma odaları oluşturmak için AVM lere Özel okullara kutular bırakılıp, sosyal paylaşma kültürünü oluşturup ," Yardımlarınız Yarınlarımız için Altın kadar değerli sloganıyla başlatacağımız proje gelecek hafta çalışmalarımıza başlanacak" dedi.

29 Marta MNG Kargonun İnsan Kaynakları uzmanıyla gerçekleştireceğimiz Eğitim seminerlerinin olacağını anlatan Barut, "Bu seminerlerimiz akabinde "Derneğimiz Kurumsallaşma bazında Komisyonlar bünyesinde, Girişimcilik ve İnovasyon Komisyonu, İş Dünyası ve Girişimcilik Komisyonu, Halkla İlişkiler ve Marka Yönetimi Komisyonu, Kişisel Gelişim ve Liderlik Komisyonu, Sosyal Çevre ve İç ilişkileri Komisyonu, Proje Geliştirme Komisyonu, Organizasyonlar Etkinlikler Faaliyet Komisyonu, Üye İlişkileri Komisyonu Üniversite ilişkileri Komisyonu, Finans ve Mali İşler Komisyonlarımızı da kuracağız" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Girişimci ve Yenilikçi Liderler İlk Toplantısını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement