Girişimcilik Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı - Son Dakika
Yerel

Girişimcilik Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı

Girişimcilik Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı

Sivas Ticaret Borsası ve KOSGEB işbirliği ile açılan 'Uygulamalı Girişimcilik Kursunu' başarıyla tamamlayan 60 kursiyer belgelerini aldı.

19.11.2012 18:21

Sivas Ticaret Borsası ve KOSGEB işbirliği ile açılan 'Uygulamalı Girişimcilik Kursunu' başarıyla tamamlayan 60 kursiyer belgelerini aldı.

Ticaret Borsası Rifat Hisarcıklıoğlu Toplantı Salonu'nda düzenlenen

belge törenine

Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Tarık Günhan, Ahmet Terzioğlu, Hilmi Gül, KOSGEB Sivas Hizmet Merkezi Müdür Vekili Bahattin Ünal ve kursiyerler katıldı. Sivas Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Hastaoğlu, girişimcilik eğitimine gösterilen ilginin kendisini mutlu ettiğini ifade ederek, "Bu eğitimlerin temel amacı toplumdaki girişimcilik kültürünün geliştirilmesi ve başarılı işletmelerin kurulmasını sağlamaktır. KOSGEB İl Müdürlüğü ile birlikte başlatmış olduğumuz eğitimlerimizin ilkini tamamlamış bulunuyoruz. Ticaret Borsası olarak sosyal sorumluluk projeleri kapsamında bu tür eğitimleri de önemsiyoruz. Güzel ve faydalı eğitimlerden daha fazla insanımızın da yararlanmasını ümit ediyoruz. Bu eğitimlere katılan girişimcilerimize ilk etapta 30 bin lira hibe, devamında ise 70 bin lira faizsiz destek kredisi verilmektedir. Bu imkanlardan girişimcilerimizin faydalanması için 60 kişilik ikinci kursumuz Ocak ayında başlayacak ve 2013 yılı içerisinde kurslarımız devam edecektir. Bugün burada, 70 saatlik kursu başarıyla bitiren arkadaşlarımıza sertifikalarını vereceğiz. Kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Hepinize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

KOSGEB Sivas Hizmet Merkezi Müdür Vekili Bahattin Ünal ise, KOSGEB olarak girişimcilerimizin daha fazla devlet desteklerinden faydalanmalarını arzu ettiklerini belirterek, "Kurumlar tarafından açılan Uygulamalı Girişimcilik Kurslarına büyük önem veriyoruz. 2012 yılında açılan girişimcilik eğitimlerimiz amacına ulaşmıştır. KOSGEB olarak her zaman girişimcimizin yanındayız" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Girişimcilik Kursunu Tamamlayanlar Belgelerini Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement