Göçmen: "Haber Objektif, Yorum Hürdür" - Son Dakika
Yerel

Göçmen: "Haber Objektif, Yorum Hürdür"

Göçmen: "Haber Objektif, Yorum Hürdür"

Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen, “Haber objektif, yorum hürdür.

02.04.2014 14:20

Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen, "Haber objektif, yorum hürdür. Bu nedenle yorum yapan meslektaşımıza sözlü saldırıyı kınıyorum" dedi.

Dernek binasında, Dernek İl Sekreteri Mazlum Köse ile birlikte basın açıklaması yapan Çağdaş Gazeteciler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Göçmen, bugün CHP'nin düzenlediği basın açıklaması sonrasında yaşanan CHP İl Başkanı Enver Kiraz'ın Köse ile ilgili sözlerini kınadığını bildirdi.

"Haber objektif, yorum hürdür. Bu nedenle yorum yapan meslektaşlarımıza sözlü saldırıyı kınıyorum" diyen Göçmen, "Seçimde kaybetmek de kazanmak da vardır. Ancak kaybetmelerinin hırsını basın mensuplarından almaları üzücüdür. Kınıyorum. Haber objektif, yorum hürdür. Bu nedenle yorum yapan meslektaşlarımıza sözlü saldırıyı kınıyorum" ifadelerini kullandı.

Mazlum Köse ise, "30 Mart seçiminde CHP 48 bin, önceki seçimde ise 85 bin oy alındı. Biz bunu CHP'nin başarısızlığı olarak değerlendirdik ve eleştirdik. Kendi başarısızlıklarını bize yüklemeye çalışan il başkanını kınıyorum" diyerek, "Ancak CHP il başkanı basın toplantısı çıkışında üzerime yürüdü" iddiasında bulundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Göçmen: 'Haber Objektif, Yorum Hürdür' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement