Görele'de Melikoğlu'ndan Gövde Gösterisi - Son Dakika
Yerel

Görele'de Melikoğlu'ndan Gövde Gösterisi

Görele\'de Melikoğlu\'ndan Gövde Gösterisi

Giresun’un Görele ilçesinde iki dönem AK Parti’den Belediye Başkanlığı yapan, AK Parti’den aday gösterilmeyince de bağımsız olarak adaylığını açıklayan Ertuğrul Melikoğlu, ilçe merkezinde bir miting düzenledi.

26.03.2014 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun'un Görele ilçesinde iki dönem AK Parti'den Belediye Başkanlığı yapan, AK Parti'den aday gösterilmeyince de bağımsız olarak adaylığını açıklayan Ertuğrul Melikoğlu, ilçe merkezinde bir miting düzenledi.

Melikoğlu, konuşmasında Görele'nin 30 Mart seçimlerinde tarih yazmak için sabırsızlandığını ifade ederek "10 yıldır sizden aldığım yetkiyle sizinle birlikte Görele'yi omuz omuza yönetmeye devam ettik ve ediyoruz. Bizim rotamızı millet çizer dedik. Biz Görele halkının hizmetkarıyız dedik. Siz bize ne talimat verdiyseniz biz onu yaptık. 10 yıldır sizlerden almış olduğumuz enerji ve talimatla birlikte hareket ettik. Milli bir sınıfın ve zümrenin himayesinde olmadık ve olmayacağız da" dedi.

"Görele Görele olalı böyle bir yerel seçim mücadelesi görmedi" diyen Melikoğlu, " 2002 yerel seçimlerinde siyasette siyasi ömrünü tamamlamış siyasetçileri halkımız nasıl sandığa gömdüyse Görele'deki o siyasetin dinozorlarını yine sandığa gömecek. Kimse Görele üzerinde siyaset tasarlamasın. Kimse bize siyaset tasarlamasın, kimse bizim zekamızla alay etmesin. Biz hizmet için çıkmış olduğumuz bu yolda kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz. Demokrasi nedir? Cumhuriyet nedir? Bilmeyenlere bu dersi 30 Mart'ta sandıkta vereceğiz. 10 yıl boyunca sizlerden almış olduğumuz emaneti yüreğimiz gibi canımız gibi aziz bildik. Güzel hizmetler yapma gayretleri içerisinde olduk. Eksikliklerimiz var mı var tabi devam eden projelerimiz var. Bizim kimseye vefa borcumuz yok. Sadece sizlere hizmet borcumuz var" diye konuştu.

Kendisi için CHP'nin değirmenine su taşıdığını söylendiğini dile getiren Melikoğlu, "Ben hiç kimsenin değirmenine su taşımadım. Ben kimseyle ittifak yapmam çünkü ben halkımla ittifak yapmışım. Ben kimseyi dinlemezmişim beni mesai arkadaşlarım iyi bilir. Ben kimsenin önünde eğilmem ben sadece sizlerin önünde eğilirim. Bağımsız Ertuğrul Melikoğlu ne yapabilir diyorlar, Fikri Bilge, Muhammet Demirbaş, Hamdi Civelek ve İsa Çolak ne yapar demiyorlar. Tek projeleri Melikoğlu'nu yıkmak ve belediye başkanı olmak. Giresun'da siyasette bir tek er kişi var oda Ertuğrul Melikoğlu, cesaretle diyor ki 'Trabzon'a bağlı olsaydık daha çok hizmet alırdık' diye siyasi mesaj veriyor. Oyunu millet bozar finali sandık yazar" şeklinde konuştu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Görele'de Melikoğlu'ndan Gövde Gösterisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement