Gözpınarı İlkokulu'ndan Bü'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Gözpınarı İlkokulu'ndan Bü'ye Teşekkür Ziyareti

Gözpınarı İlkokulu\'ndan Bü\'ye Teşekkür Ziyareti

Geçtiğimiz hafta Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından, “Okumak Gelecektir” kampanyası kapsamında 5 bin kitap dağıtılan Gözpınarı İlköğretim okulu öğrencileri Bartın Üniversitesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

10.01.2014 12:05

Geçtiğimiz hafta Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından, "Okumak Gelecektir" kampanyası kapsamında 5 bin kitap dağıtılan Gözpınarı İlköğretim okulu öğrencileri Bartın Üniversitesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Bartın Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Ramazan Kaplan ziyaretteki konuşmasında Bartın'ın eğitimde ciddi bir yarış içerisinde olduğunu söyledi. Geçtiğimiz hafta Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencileri tarafından "Okumak Gelecektir" kampanyası kapsamında Gözpınarı İlkokulu öğrencilerine 5 bin kitap dağıtılmıştı. Gözpınarı İlkokulu öğrencileri ile öğretmenleri Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Gözpınarı İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ilk olarak Bartın Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Firdevs Güneş'i makamında ziyaret etti.

Dekan Güneş, "Bu kampanya ile öğrencilerimizin okumayı seveceği, okuma ve anlama becerilerini geliştireceği ve sürekli okuyacağına inanıyoruz. Kampanyada emeği ve katkısı olan tüm kurum ve kişilere de teşekkür ediyoruz." diye konuştu. Gözpınar İlkokulu Müdürü öğretmenleri ve öğrencileri daha sonra Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan'ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Gözpınar İlkokulu öğrencileri ile sohbetlerde bulunan Rektör Kaplan öğrencilere ilerde ne olmak istediklerini ve gelecek planlarına ilişkin sorular sordu. Minik öğrencilerle neşeli bir sohbette bulunan Rektör Kaplan Okul Müdürü Mehmet Demircioğlu ve diğer öğretmenlerle sohbet ederek kampanyanın okulda ve köyde nasıl karşılandığı konusunda bilgiler aldı.

Rektör Kaplan konuşmasında üniversitelerin bilgi ve birikiminden çevrenin yararlanması gerektiğine vurgu yaparak, "Bu bakımdan benzer faaliyetleri beraber yapmaya her zaman hazırız. Bu işte gerçekten lokomotif güç Dekanımız Firdevs Hanım ve arkadaşları oldular. Öğrencilerimizde onlara omuz verdiler ve bu faaliyetin içinde aktif olarak yer aldılar. Buna benzer faaliyetleri tekrar tekrar yapmalıyız. Eğitim Fakültemize ve sizlere teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimizin mesleki anlamda bilgilerinin güncellenmesi adına da faaliyetler düzenleyebiliriz. Bunlara yönelik teklifler sizlerden de gelebilir. Bartın eğitimde zaten ciddi bir yarış içerisinde. Geçtiğimiz yıllarda ilimiz güzel başarılar elde etti. Bu başarıyı korumak, daha ileriye götürmek adına birlikte çalışmalar yapabiliriz" dedi.

Gözpınar İlkokulu Müdürü Mehmet Demircioğlu'da ziyarette Rektör Kaplan'a gerçekleştirdikleri kampanyadan dolayı teşekkür ederek kitaplardan en iyi şekilde yararlanmak için tüm gayreti göstereceklerini söyledi. Demircioğlu konuşmasında öğrencilerinde gerçekleşen kitap kampanyası sonrasında çok mutlu olduklarını ifade ederek başka projelerde de yer almayı istediklerini ve bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını ifade etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gözpınarı İlkokulu'ndan Bü'ye Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement