Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Görele, Eynesil ile Tirebolu ilçelerini ziyaret ederek fakülteler ve yüksekokullarda incelemelerde bulundu.
Attar, Görele Kaymakamı Ünal Kılıçarslan'ı ziyaretinde yaptığı konuşmada, fakülte ile yüksekokulların bulundukları ilçelerin gelişimine ve kültürüne hizmet ettiğini söyledi.
İlçedeki fakülte ve yüksekokulları ziyaret ederek yerel yönetimlerden eksiklik olup olmadığı yönünde bilgiler aldıklarını ifade eden Attar, şunları kaydetti:
"Görele Güzel Sanatlar Fakültesi inşaatı tüm hızıyla devam etmektedir. Fakültemizin sadece iç dekorasyon eksiği kalmıştır. İnanıyorum ki buda en kısa zamanda halledilip, 2013-2014 eğitim-öğretim yılına hazır hale getirilecektir. Eynesil Meslek Yüksekokulu'nun Giresun Üniversitesi'ne devrinden sonra ek bina çalışmalarına başlanacaktır. İlçede okuyan öğrenci sayısını da en az 750'ye çıkarmayı planlıyoruz. İlçelerdeki okullarımız bizim için çok önemli."
Attar, kaymakamlık ziyaretinin ardından Tirebolu İletişim Fakültesi ve Tirebolu Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. - GİRESUN
Son Dakika › Yerel › GRÜ Rektörü Attar, İlçeleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.