Güle Güle Komutan - Son Dakika
Yerel

Güle Güle Komutan

Güle Güle Komutan

UZUNKÖPRÜ BÜROKRASİSİ İLE İLÇENİN ÖNDE GELEN İŞ ADAMLARI VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİ, UZUNKÖPRÜ 102.TOPÇU ALAY KOMUTANI KIDEMLİ TOPÇU KURMAY ALBAY GÜLTEKİN YARALI'NIN VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU.

28.06.2012 15:28

UZUNKÖPRÜ BÜROKRASİSİ İLE İLÇENİN ÖNDE GELEN İŞ ADAMLARI VE SİVİL TOPLUM KURULUŞLARININ TEMSİLCİLERİ, UZUNKÖPRÜ 102. TOPÇU ALAY KOMUTANI KIDEMLİ TOPÇU KURMAY ALBAY GÜLTEKİN YARALI'NIN VEDA YEMEĞİNDE BULUŞTU.

Uzunköprü'deki görev süresi 11 Temmuz tarihinde dolacak olan Alay Komutanı Kıdemli Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı için veda yemeği verildi. Önceki akşam ilçe kaymakamlığı öncülüğünde gerçekleştirilen yemek organizasyonuna; Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Uzunköprü İlçe Emniyet Müdürü Osman Dal, Uzunköprü İlçe Jandarma Bölük Komutanı Hasan Yılmaz, Uzunköprü İlçe Askerlik Şube Başkanı Yüzbaşı Kamil Ezer, Yarbay Ahmet Arpacıoğlu, Topçu Yarbay Ünal Şıpka, Topçu Yarbay Cansın Çolak,Topçu Binbaşı Turgay Taşkaya,

daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, il genel ve belediye meclis üyeleri ile iş adamları katıldı. 23.

Dönem

CHP Edirne milletvekili Rasim Çakır da yemeğe iştirak eden davetliler arasındaydı.

DUYGUSAL KONUŞMALAR YAPILDI

Yemekte bir konuşma yapan Uzunköprü Kaymakamı Uğur Kolsuz, Kıdemli Kurmay Albay Gültekin Yaralı'nın Uzunköprü'den ayrılacak olmasına üzüldüğünü, ancak 30 Ağustos itibari ile bir üst göreve atanacak olmasından dolayı da sevindiğini belirterek; "Komutanımızın Uzunköprü'deki çalışmaları takdire şayandır. Kendisiyle birlikte çalıştığımız süre içinde ne kadar gayretli bir komutan olduğunu hepimiz yakinen gördük. Kendilerine bundan sonraki görevinde de başarılar diliyorum. " diyerek Kurmay Albay Yaralı'ya Kaymakamlık adına alınan hediyeyi takdim etti.

Daha sonra Uzunköprü Belediye Başkanı Av. Enis İşbilen, Uzunköprü Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Eren, Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyesi Salih Zeki Yazıcıoğlu da yemekte birer konuşma yaparak kurumları adına Kurmay Albay Yaralı'ya hediye verdiler . Her üç konuşmacı da Kurmay Albay Gültekin Yaralı'nın ilçedeki hizmetlerinden övgü ile söz ederek, kendisini özleyeceklerini söylediler.

Kıdemli Topçu Kurmay Albay Gültekin Yaralı ise veda konuşmasında; "Uzunköprü her komutanın çalışmak istediği bir yer ve ben bu konuda kendimi şanslı hissediyorum. Uzunköprülüleri tanımanın ve bu ilçede görev yapmanın da mutluluğunu yaşadım" dedi.

Yaralı, Uzunköprü'den ve Uzunköprülülerden ayrılacak olmanın üzüntüsünü yaşadığını belirterek ; "Buradan ayrılsam da dostluklarımız devam edecek. Uzunköprü'nün, Uzunköprülülerin ve görev icabı birlikte çalıştığım herkesin gönlümün bir köşesinde ayrı ayrı yerleri olacak" şeklinde konuştu.

(MA - )

28.06.2012 15: 06: 01

TSI

NNNN - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güle Güle Komutan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement