Milas'a bağlı Güllük Belediyesi Kadınlar gününde 2 etkinlikle bayanları unutmadı. Başkanvekili Kırçın bayanlara Kadınlar günü nedeniyle çiçek dağıttı.
8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Güllük Beldesinde bir dizi etkinlikler gerçekleştirildi. İlk etkinlik Belediye Başkan Vekili Tevfik Kırçın'ın belediyede çalışan bayan personeli ziyaret etmesiyle başladı. Kırçın beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte belediye hizmet birimlerinde çalışan tüm bayan personeli dolaşarak tebrik ederek kutladı. Başkanvekili Kırçın ve beraberindekiler ziyaretleri sırasında bayan personellere çiçek takdim ettiler.
Ardından etkinliğe katılan CHP Kadın Kolları ile birlikte Atatürk Büst'üne çelenk konuldu. Başkan Vekili Kırçın, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün özel bir anlamı olduğunu vurguladığı konuşmasında "Kadınlar ev hayatında olsun iş hayatında olsun büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Ekonomi ve sosyal yaşamın temel unsuru olan kadınlarımızın her türlü hakkı göz ardı edilemez. Kadın haklarına ilişkin her türlü unsur temel insan hakları içinde değerlendirilmelidir. Kadınlarımız sosyal barışın ve huzurun teminatıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım" dedi.
Katılımcılara ile aile çay bahçesinde ikram yapılırken, etkinlik Başkan Vekili Kırçın, Güllük Belediye Meclis üyeleri ve kadın kollarının beldedeki kamu kurum kuruluşları ve esnaf ziyaretleri ile son buldu. - MUĞLA
Son Dakika › Yerel › Güllük'te Kadınlar Günü Kutlaması - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?