Gümülceli'ye 6 Derslikli Ek Okul Binası Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Gümülceli'ye 6 Derslikli Ek Okul Binası Yapılacak

Gümülceli\'ye 6 Derslikli Ek Okul Binası Yapılacak

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Gümülceli beldesindeki Şehit Muzaffer Yalçıner İlköğretim Okulu'na 6 derslikli ek bina yapılacak.

29.06.2013 13:37

Manisa'nın Saruhanlı ilçesine bağlı Gümülceli beldesindeki Şehit Muzaffer Yalçıner İlköğretim Okulu'na 6 derslikli ek bina yapılacak.

Gümülceli Belediye Başkanı Ayhan Adağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, ek bina yapım işinin Saruhanlı Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı'nca 15 Temmuz'da ihale edileceğini belirtti. İhaleden sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanacağını ve ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılacağını ifade eden Adağ, okul binasının 5 ay içerisinde tamamlanacağını kaydetti. Eğitime "Yüzde 100 Destek" kampanyası çerçevesinde yapılacak olan ek binaya belediye olarak 100 bin lira destek sağlayacaklarını dile getiren Adağ, şöyle dedi: "Belediye olarak her zaman eğitim, öğretime önem veriyoruz. Öğrencilerimizin standartları yüksek okullarda eğitim, öğretim görmesini istiyoruz. Gençlerimiz geleceğimizin teminatı. Öğrencilerimizin daha iyi şartlarda eğitim görmeleri onların başarısını da artıracaktır."

Bu arada, okulun yapılacağı alanda bulunan 3 parçalı eski okul binası hakkında, deprem ve olası sarsıntılara dayanıksız olduğunun belirlenmesi üzerine yıkım kararı verilmiş ve bu binalar geçtiğimiz haftalarda yıkılmıştı. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gümülceli'ye 6 Derslikli Ek Okul Binası Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement