Güney Ege'de Fırtına Bekleniyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Güney Ege'de Fırtına Bekleniyor

Güney Ege\'de Fırtına Bekleniyor
03.06.2014 17:03

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Güney Ege ile Batı Akdeniz'in batısında beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü, Güney Ege ile Batı Akdeniz'in batısında beklenen fırtınaya karşı vatandaşları uyardı.

Meteorolojiden yapılan son değerlendirmelere göre rüzgarın, Güney Ege ile Batı Akdeniz'in batısında yarın sabah ilk saatlerden itibaren kuvvetini artırarak doğu ve güneydoğu yönlerden 6 ila 8 kuvvetinde 60/75 km/saat hızıyla fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Fırtına nedeniyle meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı başta denizciler ve balıkçılar olmak üzere, ilgililerin ve vatandaşların tedbirli ve dikkatli olmaları gerekiyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güney Ege'de Fırtına Bekleniyor - Son Dakika


Advertisement