Güreş Severlerden Başkan Gözen'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Güreş Severlerden Başkan Gözen'e Ziyaret

Güreş Severlerden Başkan Gözen\'e Ziyaret

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal Güreş ve Güreş Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

15.02.2013 13:31

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal Güreş ve Güreş Sevenler Derneği Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette başta dernek kurucu başkanı Mehmet Bayın olmak üzere Dernek Başkanı Mehmet Balcı, Dernek Başkan Yardımcısı Ayhan Uzun, Dernek Genel Sekreteri Ali Genç, Yönetim Kurulu Üyeleri Abdulmuttalip Melek, Bedrettin Sevinç ve Feridun Özdemir hazır bulundu. Ziyarett konuşma yapan Başkan Gözen, güreş sever birisi olarak Turhal'da tekrar güreş sisteminin yerine oturmasını arzu ettiğini belirterek, "Tekrar eski gücüne kavuşur ve tekrar Türkiye'de ve dünyada ses getirmeye devam eder diye düşünüyorum. Tabii ki ben de bir güreş severim. Güreş seven sadece güreş yapmak anlamına gelmez, hiç güreş yapmamış ama güreşi seven güreş tutkunu insanlarımız var. Bunu en iyi şekilde nasıl yapabiliriz, onu düşünmek gerek. Onun içinde bölgemizde gençlerin mutlaka yetişmesi gerekiyor. Sizlerinde bu tecrübelerinden bilakis Allah rızası olarak faydalanmalarını düşünüyorum. Daha çok destek bulalım daha çok taraftar bulabilelim daha çok insanların bizi sevmelerine vesile olalım diye düşünüyorum. Ben belki geç kurulsa bile faydalı olacağı kanaatindeyim" dedi.

Dernek Kurucu Başkanı Mehmet Bayın ise derneği kurmaktaki asıl amaçlarının güreşe destek sağlamak olduğunu söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güreş Severlerden Başkan Gözen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement