Güvenç Seçim Turlarına Halfeti İle Devam Etti - Son Dakika
Yerel

Güvenç Seçim Turlarına Halfeti İle Devam Etti

Güvenç Seçim Turlarına Halfeti İle Devam Etti

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, seçim turlarına Halfeti ilçesi ile devam etti.

25.02.2014 11:33

AK Parti Adayı Güvenç, beraberinde AK Parti İl Başkan Yardımcısı Emin Demirkol, İl SKM Temsilcisi Av. Mustafa Güneş, Halfeti Belediye Başkan adayı Mehmet Erdoğan, İl Gençlik Kolları üyesi Ahmet Eskiler ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa'nın Halfeti İlçesinde yüzlerce kişiye hitap etti.

Güvenç konuşmasında, belediyelerin tek şerefinin halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.
Miting alanında bulunan vatandaşlara gül ve karanfil dağıtan Celalettin Güvenç'e mitingde bulunan kalabalık şarkı ve tezahüratlarla eşlik etti.

Miting meydanında toplanan vatandaşlara hitap eden Celalettin Güvenç, "Halfeti'nin, Yukarı ve Aşağı Göklü'nün, Argıl'ın ve Ömerli'nin güzel insanları bize moral verdiniz. Ben değişime hazır mısınız diye soracaktım; siz uçuşa hazırsınız Halfeti insanları" diye seslendi.

'BÜTÜN KAPILARI SİZLERE AÇACAĞIZ'
"Belediyelerin bir tek şerefi vardır; o da halkına hizmet etmektir" diyen Celalettin Güvenç, "Allah'a şükürler olsun ki bu anlayışı dalga dalga AK Parti Ülkenin her yerinde yayıyor. Her yerde gönülleri kazanıyor. İnsanları kucaklıyor. Şehrin tümünün sorunlarından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sorumlu olacak, o koltukta oturan adam; insaf, iman sahibi olacak, ahlaklı olacak, senin hakkını öbürüne yedirmeyecek. Adil olacak kapıları sana açacak. Biz çalıştığımız süre boyunca kapılarımızı insanlara açtık, makamlarda oturmadık. Dedik ki gönül kazanalım, insanlarımızın gönlünü kazanalım. Hiçbir soruna duyarsız kalmadık. Bu iş vaatle olmaz; bu iş emekle ve inançla olur. Arkanda böyle bir hükümet ve millet sevdalısı Başbakan var" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Güvenç Seçim Turlarına Halfeti İle Devam Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement