Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'den Hasta İki Kardeş İçin Harekete Geçti - Son Dakika
Yerel

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'den Hasta İki Kardeş İçin Harekete Geçti

Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce\'den Hasta İki Kardeş İçin Harekete Geçti

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, her geçen gün görme yetilerini kaybeden iki kardeşi, geçtiğimiz hafta İstanbulda Fenerbahçe-Kardemir Karabük maçına göndererek hayallerini gerçekleştirdikten sonra bu kez de tedavileri için harekete geçti.

14.05.2014 12:31

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, her geçen gün görme yetilerini kaybeden iki kardeşi, geçtiğimiz hafta İstanbulda Fenerbahçe-Kardemir Karabük maçına göndererek hayallerini gerçekleştirdikten sonra bu kez de tedavileri için harekete geçti. İnce, tedavi olmazlarsa bir süre sonra dünyaları kararacak olan iki kardeşi, Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesi Göz Kliniği 'ne götürdü, Profesör Doktor Kaan Ünlü ve ekibi tarafından kapsamlı muayene ettirdi.

Ekol KBB Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Kurucusu Op. Dr. Mehmet Baz ile görüşen Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, bir gözü görmeyen ve halen glokom (göz tansiyonu) hastası olan Çamlı Mahallesi'nde oturan 21 yaşındaki Hasan Demir ve 18 yaşındaki Ozan Demir'i Ekol Kulak Burun Boğaz Hastanesi Göz Kliniği'ne götürerek muayene olmalarını sağladı. Göz Hastalıkları Uzmanı Prof. Dr Kaan Ünlü, hastanede teknolojinin son ürünü aletlerle Demir kardeşleri muayene etti. Başkan İnce ve Ekol KBB Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Baz'ın da katıldığı muayene sırasında iki kardeşin tetkikleri titiz bir şekilde yapıldı. Prof. Dr. Ünlü, her iki kardeşinde mutlaka ameliyat olmaları gerektiğini, aksi takdirde yakın bir gelecekte gözlerinin tamamen kapanacağını söyledi.

Başkan İnce, iki kardeşin tedavisi için gereken her şeyi yapacaklarını belirterek, "Ekol KBB Hastanesinin Kurucusu Sayın Dr. MehmetBaz'a gençlerimizin muayenesini gerçekleştirdiği için teşekkür ediyorum. Bu iki gencimizin dünyalarının kararmaması için üzerimizedüşen ne varsa yapmaya hazırız" dedi.

Halen lise son sınıf öğrencisi olan iki genç anneleriyle görüşüp ameliyat gününe karar vereceklerini belirttiler. Ekol KBB Hastanesinin hiç bir ücret almadan ameliyatlarını yapacak olmasından dolayı "Bize sahip çıkan belediye Başkanımız Mustafa İnce'ye ve Ekol KBB Hastanesinin Kurucusu Doktor Mehmet Baz a teşekkür ediyoruz" dediler.

Başkan İnce, Çamlı Mahallesi'nde oturan iki genci makam şoförü ile İstanbul'daki Fenerbahçe- Kardemir Karabükspor maçına göndermişti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Güzelbahçe Belediye Başkanı İnce'den Hasta İki Kardeş İçin Harekete Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement